Maskinisten

Med all den erfaring vi har tilegnet oss med flytting av våre egne maskiner ble det naturlig å kunne tilby samme tjeneste også til våre kunder ved deres behov som igjen har smittet over på nye kunder. Sommeren 2008 flyttet vi en mekanisk avd innen rep av alt innen elektromotorer i fra Skien til Porsgrunn. Flyttingen innebar 16 turer med transport i fra kranbiler til semier og alt var gjort på under 2 uker. Etter dette oppdraget har vi nå holdt på 2 uker med utskiftninger i maskinpark med instalasjon av nye for en tilsvarende bedrift. Uni Cardan flyttet vi i fra Oslo sentrum til Lørenskog for ca 5 år siden og startet fredag kl 14.00 slik at deler av produksjonen var i drift på mandag morgen kl 08.00. I uke 49 skal firma på Hvittingfoss få instalert ny produksjonspresse på ca 65 tonn i fra Stenhøj i Danmark og ny Okuma dreibenk på ca 12 tonn som vi skal foreta inntak og montering på. Med erfaring kreativitet og gode samarbeidspartnere stopper ikke oppdragene oss. Samtidig takker vi Goltens Oslo AS med tillitten med flytting og instalasjon av Froriep Bormølle og Wotan bor/ freseverk i fra Drammen til Oslo her i vinter. Å flytte slike maskiner hele trenger planlegging og forberedning når mølle veier 32 tonn og bor/freseverk over 18 tonn. Vi tror Goltens har blitt fornøyd med resultatet ved å kunne komme raskere i produksjon. Sommeren 2011 demonterte vi bor/ freseverk i Fredrikstad og lastet til utenlandsk oppkjøper, bormølle på 42 tonn og bor/ freseverk på 45 tonn. Høsten 2011 demonterte vi hele maskinparken til Unica AS i Oslo med varmepresse linjer, sakser, stanser, freser samt deres eget vedlikeholdsverksted. Maskinene ble kjørt opp til Funnefoss i mindre etapper slik at dagen etter ville de være i drift. Vi gratulerer daglig leder Branes og Unica AS med flott bygg på Funnefoss. I fra Funnefoss reiste vi opp til Rjukan for demontering og opplast av bor/ freseverk med vekt på 48 tonn og kom oss hjem til jul for å lade batteriene da utfordringene fort står i kø. Senvinter 2012 startet vi demontering, uttak med kjøring til lager av en mengde maskiner i fra en stor aktør innen utvinning av silisium i Porsgrunn. I fellesskap med konsulent Norverdi AS fikk vi sikret utstyr for enorme beløp for bank og leasing selskaper. Derfra gikk ferden til Oslo hvor vi flyttet maskinparken til PowerTrain med dreibenker, freser, sager, bormaskiner og balansemaskiner i løpet av torsdag kveld, plasserte fredag og elektrikere kunne begynne sin del fredag kveld. Vi ønsker PowerTrain til lykke med nye lokaler.

DEMONTERING/FLYTTING

Demontering/flytting av bormølle på over 30 tonn og bor/freseverk på 18 tonn. Maskinene ble fraktet hele i fra Drammen til Oslo og senket ned via tak, på denne måte sparte bedriften inn betydelig tid før de kunne komme i ny produksjon.

DEMONTERING AV UNION HECKERT

Demontering av Union Heckert 130/6 Til jul 2011 ble dette bor/ freseverket på Rjukan demontert og lastet for eksport. 2 semivogner måtte til for opplast.

FREDRIKSTAD SOMMER 2011

Fredrikstad sommer 2011 Denne sommeren demonterte vi Zayer bor/freseverk ca 46 tonn og Morando bormølle på over 40 tonn og lastet. Her ble det behov for 6 semier.

ETT LITE OVERSIKTSBILDE I FRA POWERTRAIN.

Ett lite oversiktsbilde i fra PowerTrain. Her ble elektrikere fort liggende på etterskudd.

DEMONTERING AV MICADURANLEGG PÅ ABB

Demontering av Micaduranlegg på ABB ca 70 tonn med maskiner og utstyr ble demontert og fraktet ut. Her går det ut ett dyppekarr på 9 tonn.

SAGELINJE I FRA PORSGRUNN.

Sagelinje i fra Porsgrunn. Maskiner og utstyr for over 100mill ble sikret til lager på 3 uker.

OPPLAST FRA UNICA AV GEISS FRESEMASKIN FOR TRANSPORT

Opplast fra Unica av Geiss fresemaskin for transport Med opplysning i fra Tyskland om at demontering av bredde resulterte i 1 mann fra dem i 2x3 dg tok vi besluttning om å ta maskinen hel og la det gå midlertidig utover bygget. Maskinen var 6.5x3.6m og porten var 2.7m.

UTTAK AV MASKINER OG UTSTYR FRA

Uttak av maskiner og utstyr fra Margarinfabrikken i Oslo til Danmark